ATV

Код Санског Моста

Директан судар два аута: У језивом удесу погинуо мушкарац!

  • Извор: Независне
  • 25.09.2023. 10:05

У саобраћајној несрећи која се догодила јуче на магистралном путу М-15, који повезује Сански Мост с Kључем, смртно је страдао Мустафа Бојић, из Санског Моста.

До ове саобраћајке је дошло када се Бојић, управљајући својим аутомобилом, директно сударио с другим путничким возилом које је долазило из супротног правца, а којим је управљао С.Б., који  је у овој несрећи такође повријеђен, пишу Независне.

Детаљи пуцњаве у Завидивовићима: Мушкарац убио радницу

Детаљи пуцњаве у Завидивовићима: Мушкарац убио радницу

Узроци који су довели до овога догађаја још увијек су нејасни, али се претпоставља како су свему кумовали лоши временски услови и клизав пут.

На лице мјеста у кратком року стигли су припадници службе хитне помоћи који су покушали помоћи Бојићу, али без успјеха.

Лакташи: У тешкој несрећи повријеђена два младића и двије дјевојке

Лакташи: У тешкој несрећи повријеђена два младића и двије дјевојке

Kако сазнаје овај портал, један од могућих узрока смрти могао би бити инфаркт, обзиром да је страдали био срчани болесник.

На мјесту гдје се догодила саобраћајна несрећа налази се оштра кривина гдје се често дешавају овакви догађаји, често и са смртних исходом. Због полицијског увиђаја овај путни правац био је затворен на неколико сати те је саобраћај преусмјераван алтернативним правцима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:45 Серија: Флибег (16+) (Р)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм