Сумња се да су их мајка и отац убили

Дјеца пронађена мртва: Први резултати обдукције малишана!

  • 05.03.2024. 15:30

Први токсиколошки резултати обдукције дјеце за које се сумња да су их убили мајка и отац М. П. С. и Л. П. С. показали су да су им у тијелу нађене одређене супстанце које би могле довести до њихове смрти, незванично сазнаје "Блиц".

"Патолози и токсиколози су збуњени првим резултатима анализа са обдукције несрећне дјеце. Пронађене су одређене супстанце али су патолози и токсиколози збуњени и још ништа није готово. Још није утврђено да ли је тим супстанцама намјерно или случајно узрокована смрт дјеце", прича извор упознат са током истраге и додаје:

Овај знак је стално носила мајка која је убила своју дјецу

Овај знак је стално носила мајка која је убила своју дјецу

Раде се додатна испитивања докле год се не утврди тачан узрок смрти. У току је оперативни рад полиције и вршење наложених анализа и вјештачења. Немамо још увијек податке о узроку смрти дјеце, о чему ћемо обавијестити јавност уколико то не буде евентуална сметња за даље провере и ток истраге која је и даље у току", прича извор.

До детаља испланирали смрт породице: Отровали дјецу па скочили са солитера

До детаља испланирали смрт породице: Отровали дјецу па скочили са солитера

(Блиц)


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.