Коста К.

Дјечак убица направио нови списак, на њему само двије особе

  • Извор: Агенције
  • 15.03.2024. 13:45

Коста К. (14), који је 3. маја прошле године починио стравичан масакр у Основној школи “Владислав Рибникар” на Врачару, одлучио је да направи нови списак!

Дјечак-убица је мјесецима прије језивог злочина припремао детаљан план како ће да уђе у школу, које оружје ће користити, али и ко су његове мете, те је тај план предочио на папир.

Његови списи постали су вирални широм свијета, нико није могао да вјерује да један дечак, који је у том тренутку имао само 13 година, може да напише имена дјеце, односно списак за одстрел.

Међутим, овога пута се ради о нечему тотално другачијем.

Коста стално измишља неке нове идеје и захтјеве, а овога пута одлучио је да свима стави до знања ко су особе које жели, а које не жели да види на Клиници за неурологију и психијатрију за дјецу и омладину у којој се мјесецима налази”, објашњава извор упознат са случајем.

Према незваничним сазнањима, он је на списак ставио само двије особе!

“Написао је на папиру да су његова рођена сестра, која је свега пар година млађа од њега и ујак једине особе које би он волио да види на клиници, односно у свом окружењу. Он је навео да су искључиво они добродошли и да не жели да види никога другог”.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)