Zagreb

Djed autom uletio baki u kuću

  • Извор: 24сата.хр
  • 13.09.2023. 08:41

Bilo je strašno. Čula sam strahovit tresak i vidjela da se zid ruši, a cigle su mi zatrpale noge. U panici sam dozivala kćerku jer sam pomislila da je potres, ali ona mi je kazala da je auto udario u zid kuće do puta.

Ovako je Ivka Frigan (89) iz naselja Blaguša, koje spada pod zagrebačke Sesvete, prpričala nesreću koja se dogodila u ponedjeljak.

Ona je i dalje u šoku od nesreće koju je doživjela dok je sjedila u sobi i pila lijek.


Uznemirujući snimak: BMW-om pokosio dvoje pješaka i udario u banderu

Uznemirujući snimak: BMW-om pokosio dvoje pješaka i udario u banderu

Udar auta, za čijim je upravljačem sjedio vozač (73), bio je toliko jak da su komadi zida nesretnu ženu na stolici odgurali do pola prostorije.

Kad je uspjela da skloni krhotine cigli, vidjela je da joj lijeva noga krvari. Ubrzo su je prevezli u KB Dubrava, gdje su joj zašili rane i pustili je na kućno liječenje.

Portalu "24sata.hr" pokazala je prostoriju u kojoj se vide razmjere štete koju je prouzrokovaoo vozač. Soba je i dalje puna opeke jer čekaju da dođu procjenitelji i izračunaju štetu.

Naime, njena kuća nalazi se na polovini Blaguške ulice, u oštroj krivini udesno, nakon koje se put pod velikim nagibom penje prema kraju ulice.

Vozač, koji je takođe teško povrijeđen, te se nalazi u bolnici, iz nepoznatog je razloga dojurio je sa vrha ulice. Prema uviđaju, nije na vrijeme kočio te je udario u ivičnjak.


Novac stiže za ova četiri horoskopska znaka tokom jeseni

Novac stiže za ova četiri horoskopska znaka tokom jeseni

To ga je odbilo te je srušio ogradu i čempres, a auto je stao kad je udario u spoljašnji zid kuće. S njim je u autu bila putnica (74), koja je, nasreću, prošla s lakšim povredama.

Jedan od komšija rekao je kako je čuo strašan tresak, zbog kojeg su mnogi istrčali na ulicu.

"Ne znamo čovjeka. Sva sreća da niko od djece tad nije prolazio ulicom jer bi sigurno poginuo u naletu automobila. Ne znam je li čovjeku pozlilo, jer je nevjerovatno da nije kočio", rekao je jedan od komšija.


(Foto: Privatna arhiva)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм