Градачац

Дјевојчица која је гледала како јој отац убија мајку напунила годину дана

  • Извор: Аваз
  • 08.11.2023. 21:55

Нермин Сулејмановић брутално је претукао, а потом убио своју невјенчану супругу Низаму Хећимовић. Свој крвави пир починио је наочиглед њихове кћерке, која је тада имала мање од годину дана.

- Разочарани радом истражних органа, породица чека одговоре на бројна питања, између осталог и на питање ко је монструму Нермину Сулејмановићу одао њену локацију - каже Риад Сендић, рођак породице Хећимовић.

Открио је и да је породица 18. октобра обиљежила 1. рођендан малене Лене.

– Ми као породица ћемо учинити све да јој пружимо максималну љубав и његу. 18. октобра је било јако емотивно – рекао је Сендић.

Дијете је добро, а Низамина сестра је њен привремени старатељ.

Сулејмановић (35) убио је три особе и исто толико ранио. Монструм је убиство невјенчане супруге Низаме Хећимовић преносио уживо на Инстаграму.

Аутобус ударио у кућу, интервенисала Хитна

Аутобус ударио у кућу, интервенисала Хитна

Сулејмановић је рано ујутро крвнички претукао супругу, а затим јој пуцао у главу из пиштоља у преносу уживо.

Своју кћерку, која је још беба, оставио је уплакану у локви мајчине крви, а затим сјео у аутомобил. Нешто касније се поново јавио у другом укључењу уживо на Инстаграму.

– Жена је требало само да схвати озбиљност и то је то. Убио сам још два душмана. И то је то. Беба је на сигурном. Убио сам још два душмана, оца и сина, Бог зна како су ми само налетјели – рекао је Сулејмановић.

Сулејмановић је убио турске држављанине Ондера и његовог сина Дениса Ђенгиза.

Рањени су Ђенгизова жена Хариса, Низамин брат Недим Памуковић и полицајац Хусеин Kоторић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада