Tragedija u Rogatici

Djevojčica preminula nakon pada sa ringišpila

  • 03.08.2020. 08:14

Djevojčica (15) preminula je od povreda zadobijeh sinoć usljed pada sa ringišpila u Rogatici.

U Kantonalnu bolnicu Goražde djevojčica iz Rogatice je dovezena sinoć bez znakova života, potvrdio je za Klix dežurni ljekar Urgentnog centra Kantonalne bolnice Goražde doktor Mladen Sefer.

"Zaprimili smo poziv od kolegice iz Rogatice, djevojčica je bila upućena za Foču međutim dovezena je ovdje kako bi je pokušali što prije spasiti. Dali smo sve od sebe, ali bezuspješno. Djevojčica je pala sa ringišpila, ljekari u Rogatici su pokušali što su mogli, kao i ja sa svojim timom. Organizovali smo se, pozvao sam anesteziologa, međutim bilo je kasno", izjavio je Sefer.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)