Horor

Djevojka pronađena mrtva u stanu u Beogradu

  • Извор: Блиц
  • 24.12.2022. 22:11

Tijelo djevojke Ivane K. (26) pronađeno je danas u stanu u beogradskom naselju Mirijevo u opštini Zvezdara.

Djevojku su pronašla braća koja su nasilno ušli u stan nakon što se sestra jednom od njih nekoliko dana nije javljala.

Na osnovu stanja tijela i truležnih promjena pretpostavlja se da je Ivana mrtva četiri ili pet dana, saznaje "Blic".

Obdukcija će pokazati vrijeme i uzrok smrti. Provjeriće se da li ispod noktiju ima tragova epitela ili DNK neke druge osobe, što bi ukazalo da se borila. Kako saznaje navadeni list, djevojka ima na licu i vratu ogrebotinu i podliv, a trenutno se ne zna kako i kada su zadobijene.

Vrata stana su bila zaključana, a ključ nije bio u bravi.

Smrt Ivane K. vodi se kao sumnjiva, dok u stanu nema tragova borbe i premetačine.

Obavljen je razgovor sa komšijama, najbližim rođacima i poznanicima, koji su potrvrdili da nije bila problematična.

Kako su za "Blic" ispričale komšije, Ivana K. je studentkinja koja je tu živjela u iznajmljenom stanu. Porodica nesrećne djevojke je iz Subotice, dok najstariji brat Nebojša živi u Pančevu.

On i drugi brat Đorđe su pronašli sestru jutros u stanu nakon što su razvalili vrata jer im se dva dana nije javljala na telefon. 

Žitelji Lovćenca koje poznaju porodicu stradale djevojke ističu da je riječ o uglednim ljudima te izražavaju duboko žaljenje. Za Ivanu, takođe, imaju samo lepe reči.

„Jako čestiti ljudi. Nisam siguran da li imaju još jednog ili dva sina, ali uvijek se znalo da su to dobra djeca“, kaže sagovornik "Blica" koji poznaje porodicu stradale studenkinje.

On dodaje da je Ivanin tata radio na benzinskoj pumpi i da je ranije operisan zbog karcinoma oka.

Kako saznaje navedeni medij od sagovornika iz tog sela, radi se o djevojci koja je bila za primjer, ona je studirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, a u oktobru je tražila stan u Beogradu, pa se pretpostavlja da se u tom periodu preselila u ovaj stan na Zvezdari.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм