Okružni sud

Dobojlija osuđen na tri i po godine zatvora zbog prodaje droge

  • Извор: АТВ
  • 26.01.2023. 16:56

Dobojlija M.S. osuđen je na tri godine i šest mjeseci zatvora jer je prodavao opojnu drogu, saopšteno je iz Okružnog suda Doboj.

Osuđeni je u februaru prošle godine putem društvene mreže 'Instagram'  sa S. P. dogovorio prodaju opojne droge marihuane kod spomenika u dobojskom parku, te je prodao marihuanu za 20 KM.

Nekoliko dana nakon toga, policija je pretresla njegov stan u Doboju gdje je pronađena opojna droga kanabis, psihoaktivne suspatnce i digitalnu vagu. Osim toga, osuđeni je omogućio uživanje droge dvjema osobama, M.A. i M.K, u svom stanu

 “Dao im je na uživanje opojnu drogu marihuanu i spid (amfetamin) tako što je od amfetamina  uz pomoć kartica napravio crte na tanjiru, a od marihuane džointe, koje je zajedno sa njima konzumirao, te je marihuanu i u ranijem periodu u naprijed navedenom stanu davao na uživanje i Petrović Saši na način da je prethodno spravljeni džoint istom davao da konzumira, dakle, davao drugom opojnu drogu da je uživa, a djelo je učinjeno prema više lica”, saopšteno je iz Okružnog suda.

Optuženi M.S. je sporazumno priznao krivicu te je osuđen na jedinstvenu kaznu od 3 godine i 6 mjeseci zatvora te mu se oduzimaju ostaci uzoraka neto masa nakon izvršenog hemijskog vještačenja kao i predmeti i to: 4,4120 grama biljne materije, 1,2911 grama bijelog praha, 0,3481 gram bijelog praha i tanjir, kartica “Premium Card Hifa Petrol”, kartica “Telemach”, digitalna vaga NN marke i ostatak od opušaka bez biljne materije.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм