Ramo Isak

Evo koliko je do sada uhapšenih zbog podržavanja monstruma iz Gradačca

  • Извор: Агенције
  • 12.08.2023. 17:54

Čak četrdeset osoba je već evidentirano nakon svirepog trostrukog ubistva u Gradačcu, tvrdi ministar Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova FBiH.

Ministar unutrašnjih poslova FBiH Ramo Isak je rekao da je 30 osoba već sinoć uhapšeno zbog podržavanja monstruma iz Gradačca i njegovog zlodjela, prenio je portal "Avaza", međutim iz FUP-a navode da je "locirano" 40 osoba.

Te osobe se dovode u vezu sa davanjem podrške Nerminu Sulejmanoviću tokom prenosa uživo na Instagramu u kojem je ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović. 

Sulejmanović je ubio i Džengiza i Denisa Ondera, oca i sina, koji su turski državljani.

Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Onder, supruga Džengiza Ondera. Prema posljednjim informacijama, Harisa Onder se u nalazi u teškom stanju.

Pomahnitali ubica Sulejmanović je uživo prenosio svirepo ubistvo nevjenčane supruge. Još više je zastrašujuće bilo to da su ga brojni ljudi podržavali.

Iz FUP-a je saopšteno da policija u saradnji sa naležnim tužilaštvom radi na lociranju svih pojedinaca koji su svojim objavama širili mržnju, davali podršku, veličali ubistvo i ubicu, i to ne samo na Instagramu već na svim društvenim mrežama.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)