Трагичан крај потраге

Медији: Филип Урумовић пронађен мртав

  • Извор: Мондо.рс
  • 08.02.2024. 09:56

Филип Урумовић (22) из Кленка код Сремске Митровице који је нестао 20. новембра у Кленку пронађен је мртав, објављено је на Нестали Србија.

Подсјетимо, његов аутомобил је пронађен код старог жељезничког моста, а за њим су трагали школски другови и комшије, међутим више од три мјесеца од њега није било ни трага ни гласа.

Хапшење у Петрову, пронађена дрога

Хапшење у Петрову, пронађена дрога

Не зна се шта се десило након што је оставио посљедњи траг за собом, откључан аутомобил и недоступан телефон.

Како су говорили Филипови другови, он је на дан нестанка оставио новчаник код куће, а са собом понио само кључеве аутомобила и мобилни телефон. Говорили су да се Филип није жалио на проблеме као и да никада нису чули од њега да има "црне мисли".

Огласио се краљ Чарлс: Жао ми је

Огласио се краљ Чарлс: Жао ми је

Како је Филип преминуо, утврдиће се детаљном истрагом.

(Мондо)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.