ПУ Добој

Хапшење у Петрову, пронађена дрога

  • Извор: АТВ
  • 08.02.2024. 09:27

Полиција у Петрову ухапсила је јуче С.С. са подручја ове општине за којим је Полицијска управа Грачаница расписала потрагу због кривичног дјела изазивање опште опасности.

Исти дан на основу наредбе Основног суда у Добоју извршен је претрес локација и возила које користи наведени. 

„Приликом претреса је пронађено и одузето зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу маринуана укупне тежине од 18,9 грама, бијела прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид укупне тежине од 6,3 грама и бијела течна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид укупне тежине од 3,3 грама, вага за прецизно мјерење и други предмети који служе за конзумирање опојне дроге“, саопштено је из Полицијске упарве Добој.

Ухапшеном је издат прекршајни налог у складу са чланом 4. Закона о производњи и промету опојних дрога Републике Српске.

Наведено лице је предато полицијским службеницима Полицијске управе Грачаница.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм