Окружни суд

Главићу одређен притвор

Окружни суд у Бањалуци одредио је једномјесечни притвор Стефану Главићу, осумњиченом за покушај убиства комшије Дејана Вишекруне којег је ранио хицима из пиштоља, потврђено је за АТВ.

Након одржаног рочишта, судија за претходни поступак прихватио је приједлог бањалучког Тужилаштва и Главић ће бити спроведен у притворску јединицу КПЗ Бањалука на Туњицама.

На терет му се ставља да је починио кривично дјело покушај убиства и недозвољено посједовање оружја.

Главић на очиглед мајке пуцао у комшију!

Главић на очиглед мајке пуцао у комшију!

Злочин се догодио у ноћи између 8. и 9. јануара око 1.15 часова у засеоку Јаворани код Љубачева. Као што је АТВ писао Главић и Вишекруна су добри познаници. Кобно вече су били на слави код другог комшије и наводно су обојица били под дејством алкохола.

Заједно су кренули кући и дошло је до вербалне препирке током које је Главић иза појаса извадио пиштољ ”ЦЗ 999 Шкорпион” и према Вишекруни испалио више хитаца и то у присуству своје мајке В.Г. и познаника Р.В.

Вишекруна је погођен са два пројектила у груди и надлактицу. Одмах је превезен у УКЦ Републике Српске и његово здравствено стање је стабилно.

Драма код Љубачева: Стефан пуцао на комшију, па сам позвао полицију

Драма код Љубачева: Стефан пуцао на комшију, па сам позвао полицију

Главић је након инцидента недалеко од мјеста злочина одбацио пиштољ, који је током истраге пронађен, а потом је позвао ПУ Бањалука и рекао да је убио комшију.


Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!