Огласила се полиција

Градишчанин ухапшен због продаје марихуане

  • Извор: АТВ
  • 15.11.2023. 10:17

Мушкарац чији су иницијали А.Г. из Градишке ухапшен је због сумње да је починио кривично дјело неовлаштена производња и промет дрога, те омогућавање уживања опојних дрога.

Полицијска управа Градишка саопштила је да је хапшење услиједило након информације да се особа А.Г. бави продајом марихуане на територији Градишке и да другима омогућава уживање ове дроге.

Акција

Акција "Код": 11 ухапшених лица предато Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево

- Уз сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а на основу наредбе Основног суда у Градишци извршен је претрес на двије локације у Градишци, којом приликом су у породичној кући лица А.Г. пронађени остаци сухе биљне материје која асоцира на марихуану и опушак ручно смотане конзумиране цигарете чији састав изгледом и мирисом асоцира на опојну дрогу марихуану - саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Велика акција СИПА: Претресају се цариници, полицајци, граничари...

Велика акција СИПА: Претресају се цариници, полицајци, граничари...

Додају да је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се по комплетирању предмета достави извјештај о почињеним кривичним ђелима неовлаштена производња и промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога против лица А.Г.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: