Беч

Хитно саопштење аустријске полиције о снимку: Врло вјероватно...

  • Извор: Агенције
  • 03.04.2024. 15:15

Аустријска полиција огласила се поводом снимка који је настао на трамвајској станици у Бечу, на којем је, како се вјерује, мала Данка Илић, која је 26. марта нестала код Бора.

Аустријска полиција је саопштила да је врло вјероватно да је на снимку нестала српска дјевојчица.

"Након што су рођаци нестале дјевојчице погледали слике, претпоставља се да је врло вјероватно ријеч о о несталој дјевојчици из Србије. Бечка полиција тражи објављивање снимака по налогу јавног тужиоца", саопштено је.

Из аустријске полиције апелују на све грађане који су видјели двије жене које су снимљене са дјевојчицом да одмах контактирају полицију.


Зашто још није откривен идентитет дјевојчице са снимка из Беча?

Зашто још није откривен идентитет дјевојчице са снимка из Беча?

Подсјетимо, мала Данка нестала је 26. марта код Бањског Поља у Бору и од тада се за њом интензивно трага.

Дана 30. марта један становник Беча, родом са наших простора, на једној трамвајској станици снимио је дјевојчицу која личи на малу Данку у пратњи двије непознате жене, највјероватније су у питању румунске држављанке.

Након тога је издата жута Интерполова потрага, а и криминалистичка полиција Аустрије се одмах укључила у потрагу за несталом српском дјевојчицом.

Подсјетимо, већ девет дана српска полиција и друге службе неуморно чешљају подручје гдје је дјевојчица посљедњи пут виђена.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)