Сплит

Хорор на прослави рођендана: Бацио флашу с бензином и запалио дјевојчицу

  • Извор: Агенције
  • 03.03.2024. 19:41

Дјевојчица стара мање од двије године тешко је повријеђена у насељу Блаца у Солину, гдје је у недјељу око 14 сати задобила опекотине по читавом тијелу због чега је приведена једна особа, саопштила је сплитска полиција.

Полиција је око 14 сати из КБЦ Сплит добила информацију да је љекарска помоћ пружена дјетету које има опекотине по тијелу изазване запаљивом течношћу.

"Према до сада прикупљеним информацијама у помоћном објекту (пушници) на солинском подручју, за паљење ватре особа је користила запаљиву течност која се налазила у боци те је у једном тренутку ватра захватила боцу, због чега је особа бацила запаљену боцу са запаљивом течност у двориште у којем се налазило дијете. Ватра је захватила цурицу изазвавши јој опекотине по тијелу", саопштила је полиција. 


Бањалучанка повријеђена у тешком удесу

Бањалучанка повријеђена у тешком удесу

Особа коју се повезује с тим догађајем налази се у просторијама полиције те се над њом проводи криминалистичко истраживање док се на мјесту догађаја обавља увиђај.

У болници се сазнаје да је дијете у животној опасности.

Како незванично сазнаје "Слободна Далмација", тешко је повријеђена дјевојчица стара годину и 3 мјесеца. Налази се у сплитској болници на респиратору, има јако тешке опекотине главе и лица и љекари јој се боре за живот. 

Трагедија се догодила на излетишту код цркве Госпе од Здравља у Блацама када се окупило друштво славећи рођендан.

Узваници су кренули припремати роштиљ и палити ватру, а један од њих полио је дрва бензином који се налази у пластичној боци.

Након што је пламен захватио боцу, мушкарац се успаничио и не гледајући пажљиво око себе у страху је бацио боцу даље од себе. Нажалост, боца је највјероватније погодила несретну дјевојчицу која се играла те ју је ватра захватила по тијелу.


Страшна породична трагедија: Отац убио сина па покушао самоубиство

Страшна породична трагедија: Отац убио сина па покушао самоубиство

Чланови њене породице и остали присутни одмах су прискочили дјевојчици и покушавали угасити пламен, ваљајући је по трави, а врло брзо стигла је и Хитна помоћ која ју је одвела у болницу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина