Ђаковица

Хорор у комшилуку: Браћа претукла дјевојчицу (4), умрла у болници

  • Извор: Телеграф
  • 20.02.2024. 22:23

Четворогодишња дјевојчица из Ђаковице преминула је јуче у болници у Приштини под још увијек неразјашњеним околностима, али се сумња да је подлегла повредама које су јој нанијела браћа од ујака.

Она је преминула у болници у Приштини гдје је у тешком стању пребачена из болнице у Ђаковици.

Љекари у болници у Ђаковици њеној мами су казали да је имала повреде по тијелу које су јој нанијела браћа од ујака са којима се наводно играла у дворишту ујакове куће гдје је са мамом дошла у посјету.

Њена мајка Хајра је испричала је да јој је дјевојчица рекла да су је тукла дјеца чланови ујакове породице.

"Када сам је узела у наручје није могла да хода, само је плакала", рекла је мајка.


Додик у интервјуу за АТВ: Ситуација у БиХ и Татарстану слична; Западу смета јак Путин

Додик у интервјуу за АТВ: Ситуација у БиХ и Татарстану слична; Западу смета јак Путин

Несретна дјевојчица имала је модрице у доњем дијелу леђа и оток на грудима, што су констатовали љекари у Ђаковици, али су је због тежине повреда, што је накнадно утврђено, и у предјелу главе одмах пребацили у болницу у Приштину.

Иако су љекари у Ђаковици констатовали повреде њена мајка је изјавила да постоји други узрок смрти. Тврди да јој је дежурна докторка у болници у Приштини усред ноћи казала да дјевојчица има велику инфекцију и да због инфекције крвари.

Са констатацијом да је дјевојчица преминула од посљедица крварења изазваног инфекцијом сложио се и љекарски конзилијум, па ће питање да ли је инфекцију изазвало премлаћивање или неадекватно лијечење добити накнадно одговор.


Хит објава насмијала Српску: Појавила се нека у Кнежеву туче мушкарце

Хит објава насмијала Српску: Појавила се нека у Кнежеву туче мушкарце

Одговор на то питање даће истрага пошто је надлежни тужилац издао налог о покретању случаја истрага о смрти, а очекује се и Извјештај Института за судску медицину гдје је тијело било послато на обдукцију, преноси "Телеграф.рс".

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.