Ухапшена у акцији "Блек тај 2"

Инфлуенсерка Адна Хелић на слободи, затражене мјере забране

  • Извор: Кликс
  • 24.04.2024. 13:07

Инфлуенсерка Адна Хелић, која је прекјуче ухапшена заједно са још 22 особе из Сарајева, Мостара и Зенице због сумње на организовани криминал, од данас је на слободи, а за њу су затражене мјере забране.

Како су за Кликс потврдиле њени адвокати Белма Балијагић Џухо и Мерсиха Делић, Хелић је укинуто задржавање у просторијама МУП-а КС.

Након што је ухапшена, испитао ју је у и поступајући тужилац, а Тужилаштво БиХ је за њу и још четири особе затражило мјере забране.

Осталих 18 осумњичених, који су ухапшени у акцији "Блек тај 2", су такође испитани, али су за њих затражене мјере притвора и рочиште о тим мјерама ће бити одржано у 14 сати.

И позната инфлуенсерка ухапшена у акцији 'Блек тај 2'

И позната инфлуенсерка ухапшена у акцији 'Блек тај 2'

Група осумњичених, међу којима су и високи званичници полицијских агенција, ухапшени су као резултат међународне сарадње БиХ и Еуропола и доводе се у везу са вођом наркокартела "Тито и Дино" Едином Гачанином. Сумња се на радње организованог криминала као што је прање новца и трговина дрогом, али то тек предстоји да се утврди.

Међу јавности познатим именима осумњичених су први човјек ФУП-а Вахидин Муњић, бизнисмен Гордан Мемија, шеф специјалне јединице МУП-а Мустафа Селмановић и поједини припадници специјалне полиције ФУП-а.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 00:40 Ноћни програм

    Ноћни програм