ATV

Istraga u toku

Inspektor pronašao neprijavljenog radnika: Tražio novac da sve "zaboravi"

 • 16.03.2019. 15:08

Inspektora Federalne uprave za inspekcijske poslove Edvina Brkića, koji se sumnjiči da je uzimao mito očekuju mjere zabrane. Njegova kolegica, koja je također bila privedena puštena je na slobodu zbog nedostatka dokaza.

Uhapšeni inspektor Brkić trenutno je u nadležnosti Tužilaštva u USK-a, a očekuje se da će u toku dana biti predat sudiji za prethodni postupak u Sanskom Mostu kako bi mu bile određene mjere zabrane.

Federalna inspektorica koja je bila u timu sa Brkićem puštena je zbog nedostatka dokaza da je učestvovala u ovom krivičnom djelu.

Brkić je u jednom ugostiteljskom objektu umjesto da napravi zapisnik o zatečenom stanju, budući da je pronašao neprijavljenog radnika tražio od vlasnika lokala novac "da zaboravi". 

Novac je preuzeo u toaletu lokala.

 • 20:30 Револуција 1917

  Револуција 1917

 • 21:00 Емисија: Ћирилица

  Ауторска емисија Миломира Марића.

 • 23:20 Муззик топ 20

  Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

 • 00:30 Ноћни програм

  Ноћни програм