Ужас

Исповијест оца запаљеног младића: Чуо сам да је комшија пио пиво и гледао како гори

  • Извор: Курир
  • 02.12.2023. 17:12

Младић А.Т. којег је како се сумња мајка запалила, налази се у тешком стању, а његов отац Раде Т. испричао је да му није јасно како мајка може да повриједи своје дијете.

"Он ми је најстарији син. Велика ми је рана и тешко ми је да ово причам. Задобио је опекотине, преко 50%, вјероватно ће изгубити вид и коса му је скроз изгорјела", каже неутјешни човјек.

Он истиче да је свјестан тога да је његов син некада умио да провоцира своју мајку, али не може да нађе разлог да урадио овако страшну ствар.

"Која мајка може да уради ово свом дјетету? Оставила ме, отишла је код другог човјека. Он је био љут због тога и разумијем га, умио је да је увриједи, али нема те ствари коју је могао да јој каже, а да га она због тога запали", наглашава.

Како истиче, због остале дјеце мора да буде јак, али му је тешко због првенца.


Брат младића којег је мајка запалила: Оставила је нас осам и отишла с љубавником

Брат младића којег је мајка запалила: Оставила је нас осам и отишла с љубавником

"Ми смо скромна породица, ишао сам и у Центар за социјални рад да молим за помоћ, али они су ме отјерали. Хтјели су да ми дјецу одузму, већ сам стар и мој радни вијек је прошао. Ово је превелика туга, више не знам шта ћу са себе. Колико сам чуо, један комшија је био у кући кад су га запалили, како му није помогао, зашто га је пустио да гори, кажу да је пио пиво и гледао само шта се догађа", завршио је кроз сузе човјек, преноси "Курир".

Напад на младића догодио се у кући новог партнера његове мајке.

А.Т. је са тешким тјелесним повредама у виду опекотина по цијелом тијелу пребачен прво у зрењанинску болницу а затим у Ургентни центар Клиничког центра Војводине у Новом Саду.

Тамо му се тренутно боре за живот.

Пратите нас и путем Вибера