Градачац

Исповијест жене којој је Сулејмановић убио сина и мужа: Затро је моју лозу

  • Извор: Аваз
  • 13.12.2023. 21:57

У понедјељак, 11. децембра, навршила су се четири мјесеца откако је монструм Нермин Сулејмановић звјерски, уживо преносећи на Инстаграму, из пиштоља устријелио своју невјенчану супругу Низаму Хећимовић.

Након тога је злочинац у крвавом походу убио и 23-годишњег Дениса Ондера, а онда пред кућом и његовог оца Ђенгиза (55), а четири метка сасуо је у Денисову мајку Харису.

Ова 54-годишњакиња је преживјела. Једанаест дана је била у коми, имала је четири тешке операције, а данас живи сама у кући у Индустријској зони у Градачцу, уз таблете за смирење и оне против болова у цијелом тијелу.

Екипа "Аваза“ у понедјељак је, четири мјесеца од свирепог чина, посјетила Харису у њеној кући.


Расте број жртава пожара у старачком дому

Расте број жртава пожара у старачком дому

"Хвала вам што сте дошли, једини сте. Уз дужно поштовање према свему што је проживјела, па онако убијена, о несрећној Низами Хећимовић сви говоре, не заборављају је. Мог сина Дениса, који је имао 23 године, радио од куће за једну компанију, пазио с киме се дружи, купио стан и планирао женидбу, и мог супруга који се бавио увозом и извозом робе у БиХ, па је убијен пред кућним прагом, ријетко ко спомене. Убица је уништио мој живот, лијечим се, ране полако зацјељују, али моја је душа остала рањена, убијена. Монструм је затро моју лозу, кућа ми је празна", плачним гласом говори Хариса Ондер.

Она је кобног дана гледала убици у закрвављене очи док је дивљао, викао, а потом јој убио мужа у авлији, пред њеним очима.

Како каже, никада неће моћи избрисати ту страшну слику. Тада је цијев пиштоља окренута ка њој и упуцао ју је с четири метка у стомак, груди и кичму.

Данас живи без лијевог бубрега, слезине, пола дебелог цријева, с трећином гуштераче и с репом панкреаса.


Градоначелник Градачца о сахрани Сулејмановића: Нисмо издали никакво одобрење

Градоначелник Градачца о сахрани Сулејмановића: Нисмо издали никакво одобрење

Сва "закрпљена“, како каже. Захвална је Богу, истиче, што јој је дао још једну прилику за живот, и тузланским љекарима.

"Хвала мојим комшијама, породичним пријатељима, хвала вама. Ја своју тугу и бол носим како могу. Они који су требали отворити моја врата, па ме питати како сам, како ми је здравље, а нису, њима на част. Има неко ко ће нама свима судити. Не десило се ово никоме", каже Хариса Ондер.

Пацијенткиња је преживјела тешку трауму, била је свједок убиства мужа. Тада је и сама задобила више прострјелних рана.

Данас у опоравку има психичке сметње у виду тешке депресије, тјескобе и напетости, потиштеност, тугу, осјећај безнађа и повремене жеље да не живи више - написали су неуропсихијатри о здравственом стању Харисе Ондер.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: