Сатима свједочи

Испричао детаље злочина - Велибор Манев осумњичен за убиство Вање пропјевао у Тужилаштву

  • Извор: Агенције
  • 06.12.2023. 19:35

Осумњичени Велибор Манев већ сатима свједочи у скопском Тужилаштву, а осим њега саслушава се још једна особа укључена у истрагу, сазнаје Скопље1.

Извори из установе указују да је Манев, родом из Велеса, детаљно испричао како су се десила гнусна дјела убиства Вање Горчевске и Панче Жежовског (74).

Kо је друга особа која се испитује, за сада није познато.

Скопље1 је затражило потврду од Тужилаштва, одакле су наговијестили да се стално предузимају радње и када буду доступне конкретне информације биће саопштене јавности. Саслушавају се све особе које могу имати неке информације, рекли су из Тужилаштва.

Мала Вања је брутално убијена, али један детаљ и даље мори све

Мала Вања је брутално убијена, али један детаљ и даље мори све

За сада је познато и да је јуче Александар, отац убијене Вање, приведен на саслушање у Тужилаштво и негирао је све тврдње да је умијешан у отмицу и убиство. За остале, осим особе која је превезла осумњиченог за организовање и извршење убистава, кривицу су признали у Полицијској станици и Тужилаштву.

Министар Оливер Спасовски је истакао да је кривична пријава састављена на око 100 страница.

Отац убијене Вање поново пред судом: Чека га ефективни притвор?

Отац убијене Вање поново пред судом: Чека га ефективни притвор?

У њему се налазе сви детаљи – изјаве, искази, налази вјештака, снимци са сигурносних камера, телефонски спискови свих осумњичених.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм