Расвијетљена провала

Из стана украли новац и накит причивши штету од 20.000 КМ

  • Извор: АТВ
  • 06.02.2024. 11:41

Бањалучка полиција привела је М.Д. (21) и А.Д. (47) из Котор Вароши и двојицу малољетника због сумње да су провалили у стан у Бањалуци из којег су украли новац и већу количину накита, причинивши штету од око 20.000 марака.

У ПУ Бањалука наводе да је за четворицу осумњичених утврђено да се могу довести у везу са кривичним дјелом тешка крађа.

”Наведени се сумњиче да су кривично дјело починили у пеериоду од децембра прошле године до 1. фебруара ове године тако што су из стана у Бањалуци украли новац и већу количину накита, чиме су оштећеном лицу причинила штету у износу од око 20.000 КМ”, наводе у ПУ Бањалука.

Додају да је оперативним радом полиција пронашла дио украденог накита, као и друге предмете који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела.

”Над М.Д. и А.Д. је извршена криминалистичка обрада и о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, те након комплетирања и документовања предмета слиједи достављање извјештаја о почињеном кривичном дјелу. Према малољетницима се поступа под надзором тужиоца за малољетникеу складу са Законом о заштити и поступању са дјецом и малољетницима у кривичном поступку”, наводе у полицији.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)