Kosovo

Jedno ubijeno u prištinskom hotelu, dvoje ranjenih

 • Izvor: Srna
 • 18.03.2023.20:38

Jedna osoba je ubijena u današnjoj pucnjavi u hotelu u Prištini, dok su dvije povrijeđene osobe upućene su na liječenje, rekla je portparol policije za region Prištine Fljora Ahmeti.

Prema njenim riječima, smrt je konstatovala ljekarska ekipa na licu mjesta.

"Danas oko 13.20, policija je dobila informaciju o pucnjavi, u prištinskom naselju Dragodan, u jednom hotelu. Na lice mjesta odmah su stigle policijske jedinice i medicinska ekipe", navela je Ahmeti.

Ona je dodala da je, prema prvim podacima, jedna osoba upucana iz vatrenog oružja i preminula na licu mjesta.

Ahmeti je rekla da su dvije osobe povrijeđene, navodno, oštrim instrumentom i upućene na liječenje.

Ona je istakla da policijski istražitelji, u koordinaciji sa tužiocem, rade na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

 • 17:00 Top 10 tajni i misterija

  Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju 'svete spise'?

 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:31 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.