"Mislio sam da je hljeb"

Jeziva ispovijest muškaraca koji je pronašao novorođenče u zamrzivaču

  • Извор: Блиц
  • 20.01.2023. 12:51

Vadio sam stvari iz zamrzivača i ugledao nešto obavijeno sa šest kesa. Mislio sam da je vekna hleba, izgledalo je kao pogača.

Kada sam krenuo da otvaram kese, u peškiru zamotanu video sam zaleđenu bebu, opisuje jezivu scenu koju je doživeo vidno potreseni Zoran M., muškarac koji je sinoć pronašao bebu u zamrzivaču u Zemunu.

Kako kaže, zamrzivač mu nije radio danima pa je pozvao majstora da ga popravi.

– Kada je majstor došao, rekao mi je da izvadim sve iz zamrzivača kako bi mogao da ga popravi. Tada sam video taj prizor i skamenio sam se. Nisam mogao da dođem sebi – dodaje Zoran i objašnjava da je njegova bivša žena imala običaj da ostavlja hljeb u zamrzivaču i da je zato pomislio da je u pitanju vekna hljeba kada je video kesu.

Istakao je i da ženu poštuje kao majku njegove djece, ali i da sumnja na nju.

– Nema ko drugi, niko nije mogao da priđe sa ulice i ostavi dijete tu. Ko bi uopšte znao gdje nam se nalazi zamrzivač? – kaže on.

Istakao je da se sa bivšom suprugom razišao u maju, te da je ona i kasnije dolazila ali da dugo već nemaju nikakav kontakt.

– Ja sam pozvao policiju juče, uzeli su moj DNK.. Vjerovatno da vide da li se podudara sa bebinim i koliko je stara beba koja je ovdje ostavljena- rekao je on i napomenuo da u toj kući živi cijli svoj život, te da mu je kuća ostala još od oca.

Podsjetimo, policija je na licu mjesta obavila uviđaj, a kako se nezvanično saznaje, njihove patrole će pokušati da nađu suprugu kako bi sa njom obavili informativni razgovor, piše Blic.

Sa lica mjesta su uzeti dokazi, a prema nezvaničnim informacijama, provjerava se i mogućnost da telo bebe već godinama stoji u frižideru.

PROČITAJTE JOŠ:

Drina i Hoča poplavile nekoliko objekata u Zvorniku, postavljene vreće sa pijeskom, Lim opao

Ozbiljna situacija u Zvorniku: Voda ušla u četiri objekta, ugroženo do 50 kuća

Drina se izlila na Gradsku plažu u Zvorniku i na poljoprivredna zemljišta

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:00 Народни митинг "Српска те зове", пренос

    '''Народни митинг "Српска те зове", пренос

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)