Obdukcija još nije završena

Kakanjac ubijen iz automatske puške, uhapšen dvojac

  • Извор: Независне
  • 12.06.2022. 19:47

Kakanj se u suzama oprašta od Vedada Gadžuna (34), koji je ubijen u vikendici iz automatske puške, a zbog čega su uhapšeni Kakanjci G.N. (29) i Š.H. (28).

Ubistvo se desilo u subotu u mjestu Bilješevo, kod Kaknja.

Kako je potvrđeno iz MUP-a ZDK, osumnjičeni za ubistvo u saučesništvu predati su u nadležnost tužilaštva.

Takođe su juče rekli da je u toku obdukcija tijela ubijenog.

Iako nema zvaničnih informacija o motivima i načinu izvršenja krivičnih djela, potvrđeno nam je da je Gadžun ubijen iz automatske, a ne iz lovačke puške, kako su mediji prenijeli.

Nakon što je policija u Kaknju u subotu, oko 12 časova, zaprimila dojavu da se u jednoj od vikendica nalazi beživotno tijelo muškarca, uslijedila je potraga za osumnjičenima za ubistvo.

Isti dan pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili su dvije osobe na području Kantona Sarajevo koje se dovode u vezu sa zločinom i one su predate u dalju nadležnost policiji ZDK.

Navodno su nakon zločina osumnjičeni pobjegli automobilom Golf 4 .

Kada je vozilo pronađeno, na kamionu vučne službe pod jakom policijskom pratnjom i rotacijama golf je prevezen iz Kantona Sarajevo u Zeničko-dobojski kanton.

Niko od mještana ne zna šta je prethodilo zločinu, a policija je na licu mjesta vršila uviđaj.

Kakanjci su se putem društvenih mreža emotivnim porukama opraštali od ubijenog sugrađanina.

"Da ti dragi Alah podari dženetske ljepote, a porodici sabur", napisali su mnogobrojni građani, komšije i prijajtelji na Facebooku.

Za ubijenog kažu da je bio vrijedan i "dobar za sve, osim za sebe" te se nadaju da će oni koji su mu naudili dobiti najtežu moguću kaznu.

"Šta reći nego da si bio vrijedan i dobar momak, ali te više nema sa nama. Dragi naš Vedo, boli nas duša za tobom, nisi zaslužio da ti se ovo desi. Zato molim dragog Alaha da ti podari dženet. Nikad te zaboraviti nećemo", jedna je od mnogobrojnih poruka upućenih nastradalom.

(Nezavisne)

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.