Црна удовица

Kако је Слађана покушала да заташка убиство супруга Дејана

  • Извор: Нова.рс
  • 10.10.2023. 18:36

Дејан Пауновић, који је брутално убијен, а затим запаљен у свом аутомобилу прије два мјесеца биће ексхумиран, а његово тијело послато на обдукцију.

Више јавно тужилаштво у Неготину је донијело ову одлуку након што се посумњало да је заправо убијен. Сумња се да је све организовала његова супруга Слађана, а да су извршиоци двојица мушкараца.

Kако је саопштено из Вишег јавног тужилаштва у Неготину, које води овај случај, биће урађене додатне анализе неопходне за спровођење доказних поступака. Првобитна обдукција није урађена, јер су брат, али и супурга убијеног захтијевали да се не ради.

Подсјетимо, почетком августа ватрогасној јединици из Мајданпека пријављен је пожар у аутомобилу поред пута. Kада су припадници ове јединице стигли на мјесто несреће у аутомобилу су затекли тијело. Жртва је сахрањена одмах сутрадан.

Масакр на југу Израела: Војска открила више од 200 тијела, дјеци одсјецане главе

Масакр на југу Израела: Војска открила више од 200 тијела, дјеци одсјецане главе

Протеклог викенда се десио обрт.

У јавности се појавила информација да се заправо радило о убиству, а да је прва осумњичена управо супруга убијеног Дејана и двојица помагача од којих је један малољетан. Она је осумњичена да је организовала убиство, а двојица младића су означена као директни извршиоци.

Очух убијеног Дејана је испричао да је његов брат организовао сахрану, али да није знао шта се догодило.

– Био је добар човјек. Иза њега је остало четворо ђеце, једна кћеркица од осам мјесеци и три сина. Он је радио као возач камиона, нико за њега никад лошу ријеч није рекао. Његова супруга је све организовала и та двојица су јој помогла да га убије – рекао је очух убијеног Дејана и додао:

– Она је све организовала, а њих двојица су га сачекала када се враћао са посла. Напали су га са леђа и изударали по глави и убили. Његово тијело су ставили у аутомобил, запалили и гурнули низ литицу, његово тијело су послије пронашли ватрогасци у аутомобилу који је у потпуности изгорио.

Слађана М. (28) саслушана је пред Вишим јавним тужилаштвом у Неготину гдје је негирала да је она умијешана у убиство, а њој је одмах одређен притвор у трајању до 30 дана, такође, и двојица извршилаца убиства налазе се у притвору.

Акција Судске полиције: Ухапшен дилер који је избјегавао одлазак у затвор

Акција Судске полиције: Ухапшен дилер који је избјегавао одлазак у затвор

Kако је раније породица причала за цијели случај се сазнало када је љубавник жене осумњичене за планирање убиства у стању алкохолисаности причао да га је он заправо убио и да није била у питању несрећа. Послије тога је саслушан у полицији гдје се сазнало шта се све издешавало.

Посебну бруталност Слађане П. представља њено понашање након што се догодило убиство. Она је пред свима глумила уцвиљењу удовицу, а на друштвеним мрежама качила је заједничке слике, као и слике са дјецом у којима је писала како им тата недостаје и да вријеме не лијечи ране, пише Нова.

Само дан прије убиства на својим друшвеним мрежама Слађана П. подијелила је заједничку слуку са Дејаном испод које је написала да на тај дан прослављају своју десету годишњицу љубави, да би након тога рекла да је несрећни човјек настрадао и да ће бити сахрањен.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: