Добој

Кћерка Саше Кулишића гледала привођење осумњичених за његово убиство

  • Извор: Глас Српске
  • 31.01.2024. 22:07

Осумњичени за убиство Добојлије Саше Кулишића (46), његова супруга Андреа Кајганић (32) и Дражен Лазаревић (19), предати су у Тужилаштво поменутог града, а испред поменуте институције била је кћерка жртве Т. К.

Oсумњичени за свирепо убиство предати су у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

Жена је осумњичена да је ножем убила Кулишића и да је свирепи злочин припремила са наводним љубавником Драженом.

Дјело је оквалификовано као тешко убиство, а за њега је према Кривичном законику Републике Српске предвиђена казна затвора од најмање десет година или казна доживотног затвора.

Иначе полиција је након пријављеног нестанка жртве дошла до сазнања да су осумњичени љубавници планирали убиство и како се сумња лијековима омамили Кулишића. Мушкарца су у глуво доба ноћи онесвијестили, убацили у ауто, те одвели у шуму гдје су га везали.


Мајка четворо дјеце брутално убијена

Мајка четворо дјеце брутално убијена

Сумња се да су га заједно одвели у шуму, а да је жена та која је ножем убила мужа. Након тога је са љубавником отишла у изнајмљен стан у Бањалуку. Тијело је било наго, везано за дрво са траком преко лица и уста. Очевици кажу да је имао распорен стомак.

Мушкарац је ухапшен у Добоју, а жена у Бањалуци.

Испред добојског Тужилаштва била је присутна и кћерка жртве, која је казала да је дошла само да види лице жене која је убила њеног оца, пише "Глас Српске".

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?