Хорор

Мајка четворо дјеце брутално убијена

  • Извор: Агенције
  • 31.01.2024. 21:58

Кесиди Ричи (39) из Оклахоме пронађена је мртва у својим колима прекривена ћебадима и гомилом одјеће у недјељу ујутру након што је њен нестанак пријављен у току прошле недјеље.

Мајка четворо дјеце била је у браку мање од мјесец дана, а као главни осумњичени за убиство се терети њен нови муж.

Како се наводи, Кесиди се за Криса Морланда удала 7. јануара у Оклахоми, а он је у четвртак ухапшен због сумње да је починио убиство.

Супруг има дуги кривични досије у неколико држава и суочава се са оптужбама за насиље у породици и крађу, преноси "Метро".

Најстарији син трагично преминуле жене је истакао да његова мајка, као ни он, нису били свјесни такве историје њеног новог мужа.


Америка објавила кога сматра одговорним за убиство њених војника

Америка објавила кога сматра одговорним за убиство њених војника

"Она ово није заслужила, у свима је видјела добро. Закачио се са погрешном породицом", рекла је Шерил Ричи, мајка убијене жене.

Детективи су морали да траже од Морланда дозволу да претресу возило његове жене јер су били у браку, а он је одбио да је да.

Осумњичени мушкарац од понедјељка поподне одбија да одговара на питања о својој жени.

Полиција овај случај истражује као убиство и позвала је све свједоке који су приметили нешто чудно у тој области да их контактирају.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)