Radna akcija, pa tuča

Komšije čistile snijeg, ubrzo se posvađale i potukle

  • 16.12.2018. 13:04

U selu Lohinja Donja kod Gračanice sinoć je prilikom čišćenja snijega došlo do svađe, a onda i do tuče između više osoba, saopšteno je iz Operativnog centra MUP-a Tuzlanskog kantona. Navodni povod za tuču bilo je prebacivanje snijega na komšijinu žičanu ogradu.

Najprije su se, iz za sada nepoznatih razloga, sukobili B.M. (21), koji je napao komšiju E.B. (27). U tuču se umiješao Ć.B. (56), braneći sina E.B., koji je ovom prilikom zadao nekoliko udaraca od B.M.

Na mjesto tuče ubrzo je stigao i R.M., otac B.M. (47) i nasrnuo na E.B. Nakon tuče, ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Gračanici zatražile su tri osobe.

U tuči je oštećen "golf 4", vlasništvo E.B.

Тагови:
  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.