Nju krivio da će dobiti više nekretnina

Komšije o Dušanu koji je izbo Jelenu: Postao je čudan kad je investitor dao ponudu - ubio je iz zavisti?

  • Извор: Курир
  • 24.04.2023. 11:31

Duško D. (64) iz Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je u subotu nožem nasmrt izbo svoju komšinicu Jelenu S. (77) u dvorištu njene kuće, nakon rasprave oko pregovora sa investitorom, jer je navodno smatrao da on treba da dobije isto tri stana od investitra kao i žrtva.

Osumnjičeni je navodno zločin počinio nakon ljubomore i svađe sa žrtvom, koju je krivio da će dobiti više nekretnina nego on.

- Žrtva je od investitora koji je prije nekoliko dana došao da pregovara s njima dao ponudu da za njenu kuću dobije tri stana, dok je osumnjičenom ponuđeno da dobije samo garsonjeru. Druško koji je inače, miran i povučen čovjek nije mogao da pomiri, pa je u posljednje vrijeme postao depresivan i počeo je da pije. Moguće i da ga je zavist uzela pod svoje - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

Motociklista iz Banjaluke se sudario s kamionom, prebačen na UKC

Motociklista iz Banjaluke se sudario s kamionom, prebačen na UKC

- Kada je investitor dao ponudu osumnjičenom i žrtvi počeo je čudno da se ponaša i da mnogo da pije. Toliko da nekad nije znao za sebe.

Osumnjičeni je nepozvan došao kod žrtve i s nožem u ruci upao na njen posjed.

- Duško sa još jednom komšinicom dijeli parceli i njima je investitor podijelio onoliko koliko misli da oni za to treba da dobiju, dok je sa druge strane ubijena dobila ponudu da za svoju kuću i dvorište dobije tri stana koja bi namijenila ćerkama - rekle su komšije za Kurir i dodale:

Stravična saobraćajna nesreća kod Gradiške: Poginuo mladić (22)

Stravična saobraćajna nesreća kod Gradiške: Poginuo mladić (22)

- Kobnog dana Duško je iskoristio priliku kada je žrtva otvorila kapiju svog dvorišta komšinici, pa je on uletio s nožem i izbo je krvnički četiri puta. Kada je izbo Jelenu pojurio je ka toj drugoj komšinici koja je, inače, suvlasnica njihovog zajedničkog dijela placa, ali je ona uspjela da se spasi.

Mještani ovog dijela Pančeva navode da je osumnjičeni dan prije zločina djelovao normalno.

Tvrdi da joj je muž bagerom srušio kuću, objavila i video

Tvrdi da joj je muž bagerom srušio kuću, objavila i video

- Duško vjerovatno nije imao namjeru da ubije komšinicu, jer je dan nakon toga trebalo da radi kod jednog čovjeka, koji je kada je policija radila uviđaj došao na bicikli da ga traži. Ko zna šta mu je kvrcnulo u glavi - kažu komšije i dodaju da je osumnjičeni bio građevinski i poljoprivredni radnik.

- Živio je sam u dvije prostorije gdje je imao kuhinju i spavaću sobu. Ćerke ubijene žene su skrhane bolom i ne mogu da su ostali bez nje.

(Foto: Kurir)

Pratite nas i putem Vibera

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.