Leštan

Tvrdi da joj je muž bagerom srušio kuću, objavila i video

  • Извор: Мондо.рс
  • 24.04.2023. 09:11

Žena J. J. iz Leštana prijavila je da joj je suprug, koji ju je pretprošle nedjelje pretukao, srušio kuću bagerom u kojoj živi sa kćerkom koja ima pet godina.

"Moj bivši muž je otišao još u oktobru da živi sa djevojkom. Mi smo sada u brakorazvodnoj parnici. Ja sam ostala da živim u kući u Leštanima sa kćerkicom. On ne može da podnese da ja i dalje živim u ovoj kući. Pretprošle nedjelje me je pretukao, a sad mi je srušio sve ovo", ispričala je J. J. za Žig info.

Prema posljednjim informacijama, kuću je zapravo uništio drugi čovjek koji je to policiji priznao. Kako se nezvanično saznaje, muškarac, koji je priznao da je srušio kuću, je prijatelj supruga J. J. koji mu je pomogao da iskoristi rupu u zakonu kako bi napakostio supruzi od koje se razvodi.

Izvor tvrdi da se kuća vodi na ime muža a da je izbačen iz nje zbog prijave za nasilje u porodici. Njemu je, kako izvor tvrdi, zabranjen prilazak.

"I tu se u priči pojavljuje poznanik supruga kome suprug navodno duguje 18.000 evra. Zajmodavac traži da mu se dug vrati, dužnik odbija; zajmodavac prijeti da će mu srušiti kuću i to bagerom i to i uradi", kaže izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, tužilac je rušenje kuće okvalifikovao kao oštećenje tuđe stvari, što se dalje goni po privatnoj tužbi.

Ako je tačna teorija da je cijela priča o dugu od 18.000 evra fabrikovana radi osvete supruzi, muž neće privatno goniti svog prijatelja "rušitelja".

Muž - nije kriv, njegov prijatelj - nije kriv! Jedina i najveća žrtva cijele šarade je J. J, supruga "zajmodavca", koja je sa kćerkicom sada ostala bez krova nad glavom, prenosi "Mondo.rs".

U prilog sumnji da je scenario o navodnom dugu izmišljotina govori činjenica da je već sljedećeg dana muž pozvao Centar za socijalni rad da prijavi da njegova kćerka, o kojoj se stara majka J.J, poslije rušenja "nema gdje da živi" i da treba da pređe kod njega.

"Centar za socijalni rad je izašao na teren, ali su majku J. J. i djevojčicu zatekli kod prijatelja, gdje su privremeno smještene. Procijenjeno je da imaju uslove za normalan život", kaže izvor.

Kako se saznaje, J. J. i njen suprug više puta su se međusobno prijavljivali policiji za nasilje.

Kuća u kojoj J. J. živi sa kćerkicom je oštećena tako što je na sve četiri strane probijena viljuškom bagera i tako učinjena neadekvatnom za život. Jedino što je ostalo čitavo jesu krov i hodnik.

@jelenajankovic78

♬ Tell Me - Md3sign
Тагови:
  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм