KPZ Zenica: Zatvorenik se objesio

  • 10.12.2020. 16:00

Armin Avdulahi, koji je uhapšen u policijskoj akciji kod Žepča, izvršio je samoubistvo vješanjem u ćeliji Kazneno-popravnog zavoda Zenica /KPZ/, potvrdio je direktor Zavoda Redžo Kahrić.

- Prilikom obilaska ćelija zatvorenika oko 1.10 časova jedan od stražara je čuo buku nakon čega je došao do ćelije gdje je zatekao zatvorenika obješenog o ručku prozora. Skinuo ga je sa vješala i još je davao znakove života. Naša medicinska ekipa je izvršila reanimaciju, ali nije uspjela - rekao je Kahrić.

Prema njegovim riječima, ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, pod rukovodstvom dežurnog tužioca obavili su uviđaj.

Avdulahi je juče uhapšen kod Žepča nakon zloupotrebe vanzavodskog dopusta sa kojeg se nije vratio.

U tom periodu izvršio je krađu vozila, pljačku benzinske pumpe, a nakon dojave mještana Donje Golubinje uhapšen je juče nakon čega je prevezen u KPZ Zenica.

On je u zeničkom zatvoru bio zbog nedozvoljenog držanja oružja, droge, ugrožavanja bezbjednosti i napada na službenu osobu, javljaju federalni mediji.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.