Srbija

Kruži jeziv snimak: Djevojka podržava dječaka ubicu iz škole i smije se

  • Извор: Мондо.рс
  • 05.05.2023. 16:33

U ranim jutarnjim časovima u srijedu se u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" dogodio krvavi pir kada je dječak, učenik sedmog razreda, izvadio pištolj i pucao u čuvara, nastavnicu istorije i prisutne đake.

U pucnjavi je ubijeno osmoro djece i radnik obezbjeđenja, a nastavnica istorije i šestoro učenika je ranjeno.

Na društvenim mrežama je sve više onih koji nažalost podržavaju čin ovog učenika, a jedan snimak je šokirao i zgrozio mnoge.

Djevojka je snimala lajv na TikToku i tu govorila o masakru u osnovnoj školi koji je potresao cijelu Srbiju, ali i region.


Završeno saslušanje oca dječaka koji je počinio masakr u školi

Završeno saslušanje oca dječaka koji je počinio masakr u školi

Ona je izgovarala jezive riječi, a neko je uhvatio momenat kada je rekla da podržava učenika koji je počinio užas.

"On će da izađe, ali oni iz sanduka nikad neće", izgovorila je djevojka i počela da se smije na to, a u pozadini je išla muzika.


Poznat datum prve četiri sahrane žrtava masakra u školi na Vračaru

Poznat datum prve četiri sahrane žrtava masakra u školi na Vračaru

Onda je kroz podsmijeh rekla: "Jao vidi što pale svijeće, za koga, bre, palite svijeće", a onda je upotrijebila pogrdan naziv za djecu koja su živote izgubila u masakru, prenosi "Mondo".

U komentarima na snimku koji se prenosio uživo su neki su je osuđiva, a poražavajuće je to što je bilo i onih koji su je čak i podržavali.

Snimak nećemo objaviti jer je uznemirujući.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм