ПУ Бањалука

Лакташанин под дејством алкохола вријеђао полицајца

  • Извор: АТВ
  • 06.10.2023. 10:08

Полиција у Лакташима ухапсила је пијано лице чији су иницијали Г.Ш. из Новог Града због нарушавања јавног реда и мира и вријеђања полицијских службеника и радника обезбјеђења угоститељског објеката у лакташком мјесту Трн.

Из Полицијске управе Бањалука је саопштено да је ово лице ухапшено јуче, а алко-тестирањем је утврђено да има 0,28 промила алкохола у крви.

О догађају је обавијештен дежурни судија Основног суда Бањалука - Одјељење за прекршаје.

Ухапшена два возача, возили више од 180 km/h на ауто-путу

Ухапшена два возача, возили више од 180 km/h на ауто-путу

Из бањалучке полиције наводе да је лице прекршило одредбе Закона о јавном реду и миру које се односе на вријеђање и ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција.

На подручју које је под контролом Полицијске управе Бањалука јуче је евидентирано пет кривичних дјела, три нарушавања јавног реда и мира и 18 саобраћајних незгода у којима су три лица повријеђена.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм