"Георги Стојков Раковски"

Љубојевић: Психолог обавијештен да је ученик рекао да ће направити списак

  • Извор: РТРС
  • 03.11.2023. 10:28

Директорка бањалучке Основне школе "Георги Стојков Раковски" Ивана Љубојевић рекла је да су предузели све потребне мјере након што је ученик виших разреда ове школе пријетио да ће направити списак ликвидације.

"Контактирали смо надлежне институције, у свакодневном смо контакту са полицијом због разних проблема, тако да је било очекивано да ће одмах реаговати. Предузели смо све што је до нас, ученици се могу осјећати сигурно и родитељи своју дјецу могу послати у школу", рекла је Љубојевићева.

Она је навела да је школски психолог добио информацију да је један од ученика рекао да ће направити списак.

"Психолог је позвао ученика, обавио разговор и сматрали смо да је све под контролом до тренутка засиједања Савјета родитеља. Родитељи су били смирени док се јуче није појавила информација у медијима", навела је Љубојевићева.

Она је истакла да нема мјеста паници.

"Мислимо на дјецу, најважнија нам је њихова сигурност, а важно је и да родитељњи и наставници буду смирени", рекла је Љубојевићева.

Наставник физике у ОШ "Георгиј Стојков Раковски" Бранко Ступар рекао је да се наставни процес одвија нормално, наводећи да постајемо таоци дезинформација.

Вукелић за АТВ јутро о наводном списку и снимку који се појавио у бањалучкој школи

Вукелић за АТВ јутро о наводном списку и снимку који се појавио у бањалучкој школи


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 00:40 Ноћни програм

    Ноћни програм