Grupa „Stop pedofiliji“

Lovci na pedofile uhvatili BiH državljanina: Nudio seks učenici "šestog" razreda

  • 27.04.2019. 17:53

Grupa „Stop pedofiliji“ redovno objavljuje komunikaciju pedofila s djevojčicama, iza čijih lažnih profila stoje lovci na seksualne predatore.

U Fejsbuk grupi „Stop pedofiliji“ objavljena je stravična prepiska s predatorom Omerom Pilipovićem iz Velike Kladuše, a koji, kako navodi, živi u Ljubljani.

On je navodnoj devojčici od 12,5 godina slao gnusne poruke u kojima ju je pozivao da stupi s njim u seksualne odnose, nagovarao je da gleda porno filmove, i ispitivao da li je nekada slušala majku dok ima seks!

Grupa balkanskih lovaca na pedofile otkrila je predatora dok se preko Fejsbuka dopisivao s navodnom devojčicom iz Zrenjanina. Inače, grupa „Stop pedofiliji“ redovno objavljuje komunikaciju pedofila s devojčicama, iza čijih lažnih profila stoje lovci na seksualne predatore.

On je učenici šestog razreda (izmišljeni profil) slao poruke eksplicitne sadržine, a ona je tražila da se muškarac uslika sa prstom preko usana kako bi znala da je u pitanju zaista on.

Pilipović je oklevao, ali je na kraju ipak uradio šta je navodna devojčica tražila. Zatim ju je upitao kada će početi da upražnjava seks, i da li je nekad slušala majku dok to radi. Na kraju je pitao da li bi mu "dala mamu da ti budem očuh".

Stručnjaci upozoravaju roditelje da na društvenim mrežama, u svakom trenutku njihovu djecu vreba hiljade pedofila. Stevan Đokić iz Centra za bezbjednost, istrage i odbranu navodi za „Alo!“ da treba biti vrlo oprezan, jer ne postoji univerzalan profil predatora.

"Predatori koriste internet da bi stupili u kontakt s potencijalnim žrtvama. To su uglavnom dečaci i devojčice, a predatori ne mogu da se svrstaju samo u jednu kategoriju jer ne postoji tipičan profil. Oni su uglavnom različitih godina, obrazovanja i poslova. Zajedničko im je samo to da su konstantno u potrazi za žrtvom", upozorava Đokić.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм