Brat alarmirao policiju

Maloljetnica uhapšena pred Palatom imala namjeru da nekoga povrijedi

  • 20.11.2018. 11:12

Banjalučka policija lišila je slobode maloljetnicu (15) iz Petrova koja je u trenutku održavanja svečane inauguracije u Banjaluci, sa nožem u ruci krenula prema prostoru gdje se nalaze štićene ličnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Kako nezvanično sazna ATV, maloljetnica se iz Petrova zaputila prema Banjaluci autobusom. Po dolasku u Banjaluku taksijem je otišla na Trg Krajine, gdje je provela gotovo dva časa.

Prema saznanjima ATV-a, policija joj je prilazila i pitala šta čeka, na šta je odgovarala da čeka inauguraciju predsjednika RS. 

Prethodno se,saznaje ATV nezvanično, javila bratu kako je otišla u Banjaluku sa namjerom da nekoga povrijedi, nakon čega je on alarmirao policiju. 

U policijskoj stanici, saznaje ATV, je priznala da je imala namjeru da nekoga povrijedi, ali ne i da ubije.

O svemu je obaviješten tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Nakon ispitivanja,saopšteno je iz banjalučke policije, maloljetnica je predata roditeljima u prisustvu organa socijalnog staranj

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su sinoć oko 18.00 časova u banjalučkoj Ulici Bana Lazarevića maloljetnicu iz Petrova koja je tokom održavanja svečane inauguracije predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović sa nožem u ruci krenula prema prostoru gdje su se nalazile štićene ličnosti, saopšteno je s iz Policijske uprave Banjaluka. 

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм