Crna Gora

Maloljetnik procesuiran zbog objave u kojoj podržava ubistva u školi

  • Извор: СРНА
  • 09.05.2023. 22:56

Policija sa Žabljaka procesuirala je maloljetnika koji je na društvenim mrežama podržao ubistva u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Službenici Stanice policije Žabljak su odmah nakon saznanja za komentar učenika Srednje mješovite škole na jednoj društvenoj mreži preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Državljanin BiH teško pretukao muškarca, odmah uhapšen

Državljanin BiH teško pretukao muškarca, odmah uhapšen

"Obaviješten je državni tužilac u Osnovnom tužilaštvu u Pljevljima koji je naložio da se o svemu obavijesti uprava škole i nadležni Centar za socijalni rad", naveli su iz crnogorske policije.

Policijski službenici su u svojim prostorijama o svemu razgovarali sa ocem maloljetnika.

U Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu u srijedu, 3. maja, učenik te škole je ubio osmoro đaka i radnika obezbjeđenja, a ranio šestoro djece i nastavnicu.

Тагови:
  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм