Grac

Državljanin BiH teško pretukao muškarca, odmah uhapšen

  • Извор: Агенције
  • 09.05.2023. 22:25

Državljanin Bosne i Hercegovine (26) u tuči do koje je došlo u Gracu, teško je povrijedio 24-godišnjeg muškarca, koji je zbog ozbiljnosti povreda, odmah hospitalizovan.

Kako prenose austrijski mediji, njih dvojica su se navodno potukli ispred jednog bara u ulici Elizabetštrase.

Prema izjavama svjedoka, prvo je došlo do verbalno sukoba, koji je prerastao u fizički kada je 26-godišnji bh. državljanin, sa boravištem u Gracu, snažno udario 24-godišnjaka iz okruga Bruk Murcušlag, a o jačini udarca svjedoči i to da je žrtva odmah izgubila svijest.

Tramp proglašen krivim za polno uznemiravanje

Tramp proglašen krivim za polno uznemiravanje

Žrtva je sa povredama lobanje odmah transportovana bolnicu u Gracu. Državljanin BiH je pobjegao nakon svega, ali mu je policija ubrzo saznala identitet i krenula u potragu za njim.

Konačno, 26-godišnjak je pronađen i uhapšen po nalogu državnog tužilaštva u Gracu. Odmah je sproveden u zatvor Grac-Jakomini.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм