Родитељи узнемирени

Мушкарац бомбонама мамио дјецу да крену за њим

  • Извор: Телеграф
  • 30.03.2024. 08:47

Полиција на Новом Београду, средином недјеље, ухапсила је М.Л. (51) под сумњом да је слаткишима мамио дјецу да крену за њим. Срећом, мајка једног малишана је све то видјела и позвала полицију која га је одмах привела.

М.Л. је приликом хапшења ударио полицајца. Ни једно дијете није, срећом, повриједио.

Након саслушања и вјештачења утврђено је да се ради о психички обољелој особи која је упућена на даље лијечење.

Мајка узнемирена

Трагом ове информације екипа "Телеграф.рс" посјетила је родитеље чија су дјеца мамљена од стране М.Л.. Мајка једног од малишана отворила је душу и испричала шта се догодило.

Несрећна жена била је видно узнемирена због дјеце која су претрпјела страх гледајући све што се догодило.

Наставља се потрага за двогодишњом Данком Илић: Разматра се претрага Борског језера

Наставља се потрага за двогодишњом Данком Илић: Разматра се претрага Борског језера


- Моје троје дјеце налазило се на улици у тренутку кад сам изашла на капију и видјела да М.Л. трчи за најмлађим дјететом које је у том тренутку вриштало и дозивало ме. Кад сам видјела непознатог човјека, почела сам да трчим ка дјетету у страху да га не одведе. Он је тада побјегао. Од тог догађаја је прошло два дана, ја сам била на улици и чистила испред куће. Мамио га је бомбонама - додаје несрећна жена.

- Не задуго, видјела сам истог човјека да пролази три, четири пута овом улицом пратећи дјецу. Позвала сам супруга и рекла му да је то исти човјек који је покушао да ухвати наше дијете. Супруг, свекрва и ја смо трчали ка њему и ухватили га, те смо пријавили полицији. Он је порицао да је трчао за нашим дјететом. Када је полиција дошла, у ранцу му је пронашла дјечије рукавице, бомбоне, лијекове и скоро 15 упаљача - објаснила је мајка дјечака.

Поново се огласио тата нестале Данке

Поново се огласио тата нестале Данке


Како "Телеграф.рс" сазнаје, када је М.Л. схватио да ће бити ухапшен, замахнуо је руком и ударио полицијског службеника.

По налогу јавног тужиоца Трећег основног јавног тужилаштва у Београду задржан је у Полицијској станици Нови Београд.

Имајући у виду да је вјештак утврдио да се ради о неурачунљивом и процесно неспособном лицу за које постоји опасност да би боравком ма слободи извршио ново кривично дјело, Суд у Београду је донио рјешење о одређивању притвора и рјешење о смјештању осумњиченог у Специјалну затворску болницу у Београду.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: