ATV

Директор Универзитетске болнице Фоча

Марић за АТВ: Голијанин стабилно

  • Извор: АТВ
  • 24.09.2023. 20:51

Синиша Голијанин, директор Казнено-поправног завода Фоча, који је повријеђен у тешкој саобраћајној несрећи на обронцима Зеленгоре је у стабилном стању, рекао је за АТВ Радмил Марић, директор Универзитетске болнице Фоча у коју је Голијанин примљен.

Марић је за АТВ рекао да је Голијанин примљен у касним поподневним сатима у болницу Фоча са тешким повредама грудног коша. 

„Терапијски, дијагностички je збринут у Универзитетској болници Фоча. Ја сам био тамо до прије пола сата, стање му је за сада стабилно“, рекао је Марић.

У овој тешкој несрећи живот је изгубио Далибор Пљеваљчић, директор Студентског дома Фоча. Они су највјероватније у петак навече аутомобилом слетјели у провалију, на подручју општине Калиновик.

У несрећи на Зеленгори погинуо директор Студентског дома Фоча

У несрећи на Зеленгори погинуо директор Студентског дома Фоча

Несрећа се догодила на веома неприступачном терену. Према незваничним информацијама, за несрећу се није ни знало док породица није алармирала полицију. Организована је потрага, а лоцирање повријеђених и возила није било ни мало једноставно, будући да се на тим дијеловима Зеленгоре губи сигнал на мобилном телефону. Голијанин је више од 24 сата лежао повријеђен, на киши, док га спасиоци нису пронашли и извукли.

Пратите нас и путем Вибера