Акција ”Window”

Миличић: ”Ухапшен сам грешком, полиција ме је замијенила за другу особу”

Бранислав Миличић из Бијељине, који је ухапшен у акцији ”Window”, пуштен је на слободу након што је утврђено да нема никакве везе са дјелима која су осталим ухапшенима стављена на терет!

Миличић за АТВ каже да је ухапшен грешком, будући да га је полиција на фотографијама замијенила за другу особу.

”Са пушкама су ми упали у кућу у којој живим са сином од три године и бебом од 10 мјесеци. Истраумирали су ми дјецу, испревртали кућу... Узнемирена ми је цијела породица и нарушен ми је углед. Уз хапшење и медијске објаве, које су усљедиле, угрожено ми је све. Посао и стан из кога сада морам да изађем”, рекао је Миличић.

Он наводи да се радило о томе да је полиција тражила другу особу.

Ухапшени у акцији „Window“ спроведени у ОЈТ

Ухапшени у акцији „Window“ спроведени у ОЈТ

”Држали су ме два дана, иако су још у полицијској станици на сликама могли да виде да се не ради о мени. Тек када су ме, из Бијељине, довезли у Градишку схватили су да имају погрешну особу”, прича Миличић.

Он каже да драми ту није био крај будући да су га полицајци оставили на аутобуској станици у Бањалуци да се снађе за превоз кући у Бијељину. На крају је посудио новац за аутобуску карту.

Због неугодности које је прошао Миличић се јавио редакцији АТВ захтијевајући деманти, најављујући и подношење тужби.

Позната имена ухапшених у акцији

Позната имена ухапшених у акцији "Window"

Подсјетимо, у акцији ”Window” полиција је ухапсила пет особа, али су само четири предата у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци уз извјештај о почињеним кривичним дјелима. У тужилаштво су спроведени Сретен Симић (54), Борис Симић (23) из Бијељине, те Дејан Мијатовић (32) и Дарко Јокић (38) из Зворника, док против Миличића никаква пријава није поднесена.

У међувремену је окончано и саслушање и сви осумњичени су пуштени да се бране са слободе.

”Поступајући тужилац испитао је четворицу осумњичених због основа сумње да су починили продужено кривично дјело тешке крађе. С обзиром да нису постојали законски разлози за одређивање мјере притвора, након испитивања осумњичени су пуштена и у наставку кривичног поступка браниће се са слободе”, саопштило је Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.