Batajnica

Mladić (22) silovao maloljetnicu: Namamio je u svoje auto pa je napastvovao

  • 03.03.2020. 15:25

Mladić A. A. (22) uhapšen je u utorak ujutru u Batajnici zbog sumnje da je u ovom beogradskom naselju silovao maloljetnu A. G, piše Informer.

Napad se dogodio oko 18 sati u Ulici Široki put bb i to u automobilu "fijat stilo" koji pripada uhapšenom. Prema nezvaničnim informacijama, A. A. je na prevaru namamio djevojčicu u svoj automobil, a zatim je seksualno napastvovao.

- Još uvijek se utvrđuju okolnosti ovog napada. Ispituje se u kakvim su odnosima bili uhapšeni mladić i oštećena tinejdžerka prije samog napada. Takođe istražuje se i na koji način je djevojčica završila u kolima nasilnika, da li su se prethodno dogovorili da se nađu ili ju je na neki način namamio - kaže sagovornik Informera.

Prema njegovim riječima, uhapšeni mladić se sumnjiči da je u jednom trenutku pitao djevojčicu da li želi da imaju seks, a kada ga je ona odbila on je počeo da joj skida odeću i navaljuje na nju.

- Nakon napada devojčica je otišla kući i odlučila da napasnika prijavi policiji. U policijskoj stanici je do detalja ispričala šta se dogodilo u kolima i dala detaljan opis i identitet napadača. Odmah nakon prijave, policajci su uhapsili A. A. i priveli ga u policijsku stanicu. Njemu je određen pritvor nakon čega će biti priveden na saslušanje - dodaje on.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.