Detalji tragedije

Mladić se nakon provoda popeo na teretni vagon, pa ga usmrtila struja

  • 29.06.2019. 15:05

Ognjen Ć. (21) iz Subotice poginuo je od strujnog udara na željezničkoj stanici u Subotici.

Naime, on se popeo na teretni vagon i od siline strujnog udara zadobio smrtonosne povrede. Prema nezvaničnim informacijama, tijelo nastradalog mladića nalazilo se na krovu teretnog vagona kod stanice.

Mladić nije bio sam, već u društvu prijatelja. U petak uveče izašli su u provod i bili u klubu u centru grada, koji se nalazi nedaleko od željezničke stanice. Navodno je društvo poslije druženja u kafiću otišlo do stanice i Ognjen se popeo na vagon. Nažalost, doživio je strujni udar i preminuo na licu mjesta. Na njegovom tijelu uočene su smrtonosne opekotine.

Više javno tužilaštvo u Subotici izdalo je naredbu da se uradi obdukcija i toksikologija mladićevog tijela u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Nastradali mladić je bivši učenik subotičke Gimnazije "Svetozar Marković" i prema riječima njegovih nekadašnjih profesora i drugara iz razreda bio je divan mladić.

Za studenta iz Subotice mladi imaju samo riječi hvale i sa nevjericom prihvataju da Ognjena više nema.

"Veoma dobro dijete. Svi smo u nevjerici i šoku. Bio je dobar student, studirao je nešto u vezi kompjutera, IT sektor. Odličan kompjuteraš. Uvek je hteo da pomogne i nama starijima. Strašna tragedija", kaže prijatelj porodice Ćuk.

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)