MUP o detaljima

Monika je bila mučena i zlostavljana

  • 30.12.2019.09:52

Državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković istakla je da je otmičar Ninoslav Jovanoivć, poznatiji kao Malčanski berberin, "mučio i zlostavljao Moniku Karimanović".

- Reći ću, a da ne ugrozim istragu, djevojčica nam je rekla da su pješačili po pet sati, da joj je on stalno pretio i mučio je. Kad su policajci došli ona je samo rekla: "Nemojte da me povrijedite". Ona je bila mučena i zlostavljana - rekla je Biljana Popović Ivković za tv Prvu i dodala da su policajci dnevno pretraživali i 36 sela gdje su mahom napuštene kuće, ali i groblja.

Ona je istakla i da je u ovom kraju normalno da se grade nadzemni objekti, te da je policija mislila da je tamo mogao da se sakrije.

Državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković istakla je da je malčanski berberin mučio i zlostavljao Moniku Karimanović.

- Budite sigurni da ćemo ga uhvatiti - naglasila je Popović i rekla da najvjerovarnije nema pomagača, ali da je naoružan vatrenim oružjem, nožem i žiletom.

Pročitajte još:

Nišlija prvi pronašao Berberina i Moniku: Pa zar u našoj kući da se krije?

Potraga sa Berberinom se nastavlja, vojska i policija češljaju svaki ćošak

Dječak (13) izbo druga u školskom dvorištu

Muškarac pregažen na parkingu pekare u Trnu: Bori se za život

Stigao najvažniji izvještaj doktora, poznato da li je otmičar izvršio obljubu

Evo kako je Malčanski berberin mamio žrtve