MUP traga za ovim čovjekom: Slučaj povezan s Monikinim nestankom?

  • 25.12.2019. 12:47

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije intenzivno tragaju za muškarcem sa fotografije zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično djelo otmice.

On je posljednji put viđen u okolini Knjaževca, navedeno je u saopštenju MUP-a proslijeđenom medijima.

Policija poziva građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju ili koje bi bile od pomoći da se jave na brojeve telefona policije u Srbiji 192 i +381(0)18 522-982.

Iako se u saopštenju policije ne navodi o kojoj otmici je riječ, mediji su naveli da je slučaj muškarca kog traži MUP povezan s nestankom dvanaestogodišnje Monike Karimanović, kojoj se gubi svaki trag od prije šest dana.

Beogradski mediji su navode da je muškarac sa slike Ninoslav Jovanović, poznatiji kao "Malčanski berberin", koji je višestruki silovatelj djevojčica. Nadimak je stekao tako što je svoje žrtve najpre šišao, a potom silovao.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.