Drama u Sarajevu

Muškarac nožem sjekao dječije ljuljačke, roditelji sa djecom pobjegli iz parka

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 10.07.2023. 08:29

U subotu se na Alipašinom polju u Sarajevu desila prava drama.

Čitatelji portala Crna-Hronika javili su se redakciji kako bi iznijeli svoje nezadovoljstvo zbog verbalnog napada na maloljetna lica, ali i uništavanje javne imovine koju koriste djeca za igru.

Naime, kako se vidi na video klipu, muškarac iz Sarajeva zbog svog nezadovoljstva uzeo je nož i počeo rezali dječiju ljuljačku kako je niko ne bi koristio.

Papreno kažnjeni bahati vozači: Ferarijem jurio 269 km/h, a drugi BMW-om 292 km/h

Papreno kažnjeni bahati vozači: Ferarijem jurio 269 km/h, a drugi BMW-om 292 km/h

Zbog svoje burne prošlosti, i činjenice da je lice koje je od ranije poznato policijskim službenicima, roditelji su uzeli svoju djecu i pobjegli iz dječijeh parka. Samo je jedna majka bila dovoljno hrabra i pozvala policiju PS Novi Grad Sarajevo.

Brzom reakcijom policijskih službenika, ovaj mladić je udaljen sa mjesta događaja.

“Oko 20h, dok su se djeca igrali u parku na Alipašinom polju B fata, došao je takozvani Šejk i izvadio nož pred djecom i prijetio im. Usput je pokušao izrezati ljuljačku. Ja kao roditelj se pitam kako takva osoba, od ranije poznata policiji, svima poznad da je problematičan, može normalno rezati dječije igralište u centru Sarajeva. Razlog ovog nemilog čina jeste taj što su mu ostala djeca smetala" – izjavio je ogorčeni roditelj.


(Foto: Crna-hronika.info)



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм