Muškarac osumnjičen da je zapalio BMW policajca

 • 14.04.2021.10:44

Pripadnici MUP-a RS uhapsili su S.K. iz Trebinja zbog sumnje da je 19. oktobra 2011. godine, oko 03.30 časova, polilo benzinom i zapalio putnički automobilu BMW koje je u tom trenutku koristio policijski službenik, zaposlen u Policijskoj stanici Trebinje, saopšteno je iz MUP-a RS.

Kako se pojašnjava u saopštenju pripadnici MUP-a RS su 13. aprila 2021. izvršili pretres stana koje koristi S.K. nakon čega su ga uhapsili i sproveli u službene prostorije Policijske uprave Trebinje. 

"Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je naložilo da se S.K. nakon kriminalističke obrade pusti na slobodu, a da se dopuni izvještaj o počinjenom krivičnom djelu dostavi u redovnoj proceduri", dodaje se u saopštenju.

S.K. je osumnjičen da je počinilo krivično djelo oštećenje tuđe stvari.

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.