Polio se benzinom

Muškarac pokušao da se zapali jer ga je žena psihički uznemiravala

  • Извор: Блиц
  • 05.01.2023. 16:59

Muškarac (40) koji je u noći između 2. i 3. januara ove godine otišao na planinu Crni vrh gdje se polio benzinom u namjeri da se zapali, smješten je u borskoj Opštoj bolnici gdje se oporavlja. Kako se saznaje, on je u stabilnom stanju.

Da podsjetimo, on se kolima odvezao na Crni vrh i najprije se za pomoć obratio tako što je pozvao kol centar. Sjeo je na zadnje sjedište u automobilu, polio se benzinom i držao upaljač u rukama.

Srećom, angažovan je i član pregovaračkog tima MUP Srbije, inspektor u PU Bor koji je brzo stigao na lice mjesta i čovjeka spasio, prenosi Blic.

Žena ga udarila motkom u glavu

Nezvanično, muškarac je odlučio da sebi oduzme život jer ga “žena psihički uznemirava”.

– Prijavljivala ga je policiji, skinula mu tablice sa automobila, a jednom kada je došao kući sa posla ga čak i udarila motkom u glavu. On to tada nije nigdje prijavio. Pokušavao je da ode od žene ali kad ga ona pozove, on se vrati kući. Nije dobijao ničiju podršku pa je to vjerovatno i bio okidač da se odluči na korak da sebi oduzme život – saznaje se nezvanično.

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм