У угоститељском објекту

Мушкарац насмрт претучен у Какњу

  • Извор: АТВ
  • 20.09.2023. 12:23

Једна особа насмрт је претучена у угоститељском објекту у Какњу, а полиција је ухапсила особу за коју се сумња да је нанијела повреде настрадалом.

"Синоћ у 22.19 у просторије Хитне медицинске помоћи у Какњу довезено је тијело Н.Ф. (1960.) из Какња. Извршеним прегледом тијела уочено је више физичких повреда за које постоје сумња да су настале насилним путем“, саопштено је из МУП Зеничко-добојског кантона.

О наведеном догађају упознат је дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва ЗДК који је заједно са службеницима Сектора криминалистичке полиције Управе полиције Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона, Специјалне полицијске јединице и Полицијске станице Какањ, изашао на лице мјеста те руководио увиђајним радњама.

Прекид ватре у Нагорно-Карабаху?

Прекид ватре у Нагорно-Карабаху?

"Обављеним разговорима са свједоцима те извршеним оперативним провјерама на терену дошло се до сазнања да се у везу са повређивањем преминуле особе може довести особа Х.Н. (1972.) из Какња која је лоцирана, ухапшена и над којом је изаведена криминалистичка обрада“, наводи се у саопштењу. 

Како је утврђено предузетим активностима на расвјетљавању кривичног дјела, повреде преминулој особи су нанесене приликом нарушавања јавног реда и мира, у вечерњим сатима, у угоститељском објекту улици Алије Изетбеговића у Какњу, наводе из МУП.

По налогу поступајућег тужиоца наложена је обдукција тијела преминуле особе како би се утврдио тачан узрок смрти.

Настављају се даље активности полицијских службеника на документовању извршеног кривичног дјела и утврђивању свих околности под којима је исто почињено, пише Аваз.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)